Ranskanleipä resepti ja ruokaohje

Resepti: Ranskanleipä

Aineosat

  • 3 dl vettä
  • 1 rkl öljyä
  • 8 dl Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja (520 g
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl kuivahiivaa (tai ¼ pkt tuorehiivaa

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon
  2. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle
  3. Tuorehiivaa voit käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi
  4. Valitse ranskanleivän tai perusleivän ohjelma ja ohjelmoi tai käynnistä leipäkone.

Muistiinpanot

Hakusanat:

Avainsanat: , ,


Samankaltaiset reseptit:
  • Hapanleipä
  • Durumleipä
  • Grahamleipä
  • Ohraleipä
  • Leipäkoneleivät
  • Leave a Comment