Perunarieskat resepti ja ruokaohje

Resepti: Perunarieskat

Aineosat

  • 3 dl perunasosetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 kananmuna
  • n. 3 dl Hiivaleipäjauhoja (tumma vehnäjauho
  • kuminaa tai anista

  1. Tosi hyvää rieskaa sain. kannattaa paistaa se 15 minuuttia vaikka rieska jo 10 minuutin jälkeen vaikuttaisi valmiilta, koska se jää sisältä hieman raa’an oloiseksi siinä kymmenessä minuutissa.
  2. kun muusia jää aterialta , teen siitä rieskaa joko ohrajauhoilla tai hiivaleipäjauhoilla iltapalaksi. helppo ja kaikille maistuva välipala, ja näin voin hyödyntää muusinlopun t
  3. Paula
  • 10 kpl
  • Sekoita ainekset nopeasti taikinaksi ja nosta taikinasta 10 nokaretta uunipellille leivinpaperille
  • Taputtele nokareet mataliksi jauhotetuin käsin
  • Pistele ja paista kuumassa leivinuunissa tai 250- asteisen sähköuunin keskitasolla n. 15 min.
  • Muistiinpanot

    Hakusanat:

    Avainsanat: , ,


    Samankaltaiset reseptit:
  • Ohra rieska
  • Rieskat ja teeleivät
  • Omenainen Ryynirieska
  • Helppo Kaurarieska
  • Pikaiset kaurarieskat
  • Leave a Comment